Ny Administrerende Direktør

Ny Administrerende Direktør

Morten Bjørlo vil fra 1 september ta over ansvaret som ny Administrerende Direktør for Carglass® i Sverige. Carglass® i Sverige er eid av Belron på lik linje med Hurtigruta Carglass® i Norge

Morten er i dag Administrerende Direktør i Hurtigruta Carglass® i Norge, og han vil da få ansvar for Hurtigruta Carglass® og Carglass® Sverige AB.

Morten Bjørlo har vært ansatt som Administrerende Direktør i Hurtigruta Carglass® i Norge siden 2011. 

«Det er en stor ære å få tilbud om jobben som Administrerende Direktør for Carglass® Sverige. Jeg elsker nye utfordringer, og jeg kunne jo ikke takke nei til dette. Det er en stor annerkjennelse og det tyder jo på at jeg har gjort mye riktig i Norge, sier Morten Bjørlo, med et smil om munnen.

I Hurtigruta Carglass® har jeg hatt et fantastisk team rundt meg som gir meg full støtte og support. Dette er ikke noe man gjør alene, og en av suksessfaktorene i Norge er lagarbeidet. Dette skal vi jobbe med i Sverige også.»