En av Norges beste arbeidsplasser!

LES MER HER

Great Place to Work sertifisert

For tredje året på rad er Hurtigruta Carglass® kåret til en av Norges beste arbeidsplasser av Great Place to Work. Vi er utrolig stolte av å være blant Norges topp 10 beste arbeidsplasser, sier administrerende direktør Morten Bjørlo.

Det er en bekreftelse på at vi gjør veldig mye riktig. Det sier noe om en grunnleggende, sunn arbeidskultur, noe vi skal bygge videre på. Den pågående prosessen er svært viktig for oss og skal resultere i et enda bedre arbeidsmiljø, enda mer motiverte ansatte og enda flere fornøyde kunder.

Great Place to Work® Sertifisering er den eneste internasjonale sertifisering av gode arbeidsplasser – en form for sertifisering med utgangspunkt i situasjonsanalyser av medarbeideres opplevelser. Sertifiseringen er basert på en global standard for hva som kjennetegner en god arbeidsplass.

Hurtigruta Carglass®tar sin interne arbeidskultur på alvor – noe Great Place to Work® Sertifiseringen er et synlig og dokumentert bevis på. Sertifiseringen skal merkes når du møter opp hos Hurtigruta Carglass®om morgenen – enten du er ansatt, kunde eller arbeidssøker. Vi gleder oss allerede til neste kåring – og har klare intensjoner om å klatre på rankingen, avslutter en smilende og fornøyd Bjørlo.

Great Place to Work®

Great Place to Work® Sertifiseringen tar utgangspunkt i å utvikle virksomheter og ledelsen av disse. En tillitsbasert bedriftskultur og ledelse er målet, og bygger på fundamentale relasjoner:

– Troverdighet 
– Respekt
– Rettferdighet
– Stolthet
– Fellesskap

Målet er øke engasjement, forbedringsvilje, gode prestasjoner og enda bedre opplevelser i bedriften.

Det skal gi medarbeiderne opplevelsen av:

– Mening
– Mestring
– Egenutvikling
– Spillerom